Wednesday, February 18, 2015

Sleek Matte Me - Ultra Smooth Matte Lip Cream

As Salam Semua...Harap korang semua sihat2 belaka yer..ako disini, alhamdulillah sihat. cuma duk berfikir bila lar nak tiba giliran ako dengan semua org di office tunggu masa nak bersalin..huhu..ok xpe..kita lupakan dulu pasal tue. ako sebenarnya nak promote satu lip cream matte nie..memang cantik and senang untuk dipakai..very long lasting..mula 2 masa kenal ngan lip cream nie ako mcm sedikit x percaya and x suka..sbb ako terkena beli dekat member ako sendiri, rege rm10 yg kononnya matte cepat kering..memang cepat kering tapi x sempat nak pakai nak betulkan dah kering..so, jadi comot bibir ako..so, pastu ako dah fobia ngan matte2 lipstik nih...

tapi nak dijadikan cerita..ada seorang hamba Allah nie yg jual lip cream nie di FB..cantik warnanya..so, ako cakap pada diri ako, since warnanya cantik, y not cuba dulu..mana tahu berkenan kan?? slalu org kata, kalau x kenal maka x cinta..iyer tak?? so, ako pon beli lah dengan harga rm47 termasuk postage..try punya try, punya try...terus tersangkut..ako suka warna dan tekstur lip cream tue..sapu atas bibir, betulkan apa yg patut..dia akan kering after 1 minute lebih kurang camtue..ako plak mmg jenis x suka lipstik yg jenis glossy2 or lembap2 nie..yg matte nie I really like!!!

dia ada mcm2 warna tapi ako suka warna NUDE (BIRTHDAY SUIT)...sesuai dengan ako yg suka natural color..mcm korang plak boleh lar pilih warna lain yg korang suka..tapi Sleek Matte Me nie mmg susah nak dapat stok..ako skang nie pon beli direct dari US..murah sket..kalau korang nak, ako leh tolong..ako jual RM45 termasuk postage..tapi kena preorder dulu..kira first pay first serve lar..

nie warna2 yg korang boleh pilih..



kalau korang berkenan, leh whatsapp ako kat 0192594714. kompem korang berkenan..
kalau preorder, akan dpt dlm 1-2 weeks..kalau ada stok in hand, korang akan dpt dlm 1-3 ari sahaja..so, leh order cepat2 yer...sbb saya amik kdg2 x byk..